Yuru Talk Ep. 7: Japanese "Shichirin" Barbecue
In this episode of Yuru Talk, Eri talks about a recent family barbecue.
Hi! Charles here. Good news: I just released a book & guide on how to learn Japanese! It just might reverse your perspective on how languages are learned. Check out the bundle here. Cheers, and enjoy Eri’s post!
You are reading the free version of Yuru Talk. For the full version, with English translations and bilingual audio recordings , subscribe ($5/month) to Yuru Talk at yurutalk.com!
皆さん、お元気ですか?
昨日は、家族と、七輪で焼き肉をしました。
天気がよかったので、外で食べるのが気持ちよかったです。
毎年、春と夏には何度かやっているのですが、今年は昨日が初めてでした。
炭に火をつけるのは、弟とチャールズの担当です😊
いとこの子供が遊びに来ていたので、7人でわいわい食べました。
ただ焼くだけなのに、七輪で焼くと、とってもおいしい。
久しぶりだったので、さらにおいしく感じたのかもしれません。
デザートには、バナナを焼きました。
バナナを皮ごとあみの上で焼きます。
昨日はバナナにチョコレートをのせましたが、シナモンパウダーをかけるとさらにおいしいそうです。
熱々の焼きチョコバナナ、おいしかったですよ。
3本焼いたのですが、ほとんど私が食べてしまいました😝
七輪では、肉や野菜の他に、魚介類も焼いて食べます。
私は、イカを焼いて食べるのが好きです。
次回やるときは、焼き鳥もやってみよう!という話になりました。
あと今年は、家族でキャンプの予定も立てています。
アウトドア好きの弟に、連れていってもらう計画です😏
色々、楽しみです!
それでは、また!!
What did you think about this post? Let us know in the comments! To get the full version of Yuru Talk, with English translations and full audio recordings in both languages, subscribe ($5/month) to Yuru Talk at yurutalk.com